tisdag 22 juni 2010

Det här är livet!

CIMG1204

Det här är livet! Sa Hilma igår när vi kom fram till Harrys (vårt tillfälliga härliga, enkla boende). Och visst, hon har så rätt. Det känns otroligt lyxigt att äntligen vara på plats. Ellen och jag hade lite problem att somna när det var dags. Tur vi båda hade bra böcker med oss som vi läste och läste och läste. Vid halv tre snåret kom John Blund och hjälpte henne att somna, jag fortsatte att läsa….

Vi har delat dagen idag mellan poolen och havet. Jag tror vi alla är överens om att havet var härligast! Och stranden, den har vi nästan för oss själva. Vädret är perfekt för oss blekisar. Moln med enstaka solstrålar som försiktigt klämmer sig fram. Regnet kom inte in förrän kring fyratiden. Då hade vi redan lämnat stranden för en sen lunch.

Vårt närmaste projekt just nu är att finna ett nytt boende efter de tre första nätterna. Harrys ligger nämligen inte direkt på stranden, och det vill vi ha.

6 kommentarer:

 1. Åh, vad jag är glad att ni är framme och börjat njuta av er underbara resa!
  Längtar jätte mycket efter er redan.
  På Dagis säger Hanna att det är tomt, trist och super tråkigt. Hanna och Clara kommer därför att stanna uppe i Sundsvall efter Midsommar firandet som vi laddar för nu. Mats och Jag kommer att kämpar på en vecka ... utan barn...sedan ska vi också stoppa tårna i sanden.
  Må så gott, och tack för härliga inlägg.
  Kramisar från oss.

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt ni har. Klart att ni ska bo på stranden. Kram till er alla. PS. Här lyser faktiskt solen och det är jätte varmt, jag är rosa. Ds. Ann.

  SvaraRadera
 3. Ni verkar ha det toppen! Ta vara på den här tiden nu.
  Ni råkade inte lämna in en lottorad på Sturegatan innan ni åkte? Dom väntar på att någon ska hämta ut 94 000 000 .....

  T C M F

  SvaraRadera
 4. Hej på er! Jag begriper mig inte på hur jag skall skriva till er. Försöker tills jag lyckas...Kram från moffisen och Carola

  SvaraRadera
 5. Hej Godisar! Nu har jag äntligen kommit på hur jag skall kunna skriva till er:-) Underbart att se att ni har det bra och att ni njuter! Nu har vi packat klart och i morgonbitti kör vi hundarna till hundhotellet. I bästa fall är vi iväg vid 10 snåret. Vi tänker på er! Massor av kramar från moffisen och Carola

  SvaraRadera
 6. Hejgodisar! Nu har vi kommit ner till Stockholm. Det gick bra att köra fast vi har mera ont i kroppen nu än efter Vätternrundan :-) Vi har sovit skönt och skall nu fara till Gröna lund. Det är som vanligt så fint hos er. Blommorna är vattnade... Massor av kramar från Moffisen, Carola och Hebbe

  SvaraRadera