söndag 27 juni 2010

Hutcha Resort

I förrgår checkade vi in på Hutcha Resort på Mae Nam Beach. Vi hade egentligen planerat för ett annat ställe men hittade det här av en tillfällighet. Några dagar tidigare tog vi Harrys Tuk Tuk hit, kollade in läget och bokade fyra nätter. Nu när vi har bott här i två nätter tror vi att vi kommer att boka in oss på ytterligare två. Hutcha är dyrare än Harrys men oooooh så fint. Vi har en fantastisk Bungalow som ligger nära poolen och restaurangen. Hela resorten ligger så att den har direkt anslutning till stranden. Den ligger inte precis på stranden men sätter man foten utanför restaurangen så får man sanden mellan tårna. Just det är dock inte Hilmas favorit! Barnen älskar poolen!

Hutche - Pool

Thailand på sommaren är något som passar oss helt perfekt. På prislistorna för boende är det alltid det lägsta priset som gäller (plus att man ofta kan pruta ner det ytterligare). Det är aldrig fullt på en restaurang. De bästa platserna vid poolen är alltid lediga och det är ingen som lägger handdukar vid solstolarna innan de går och äter frukost. Men den härligaste känslan av alla är nog när man kommer ner på en helt tom strand. Igår började vi dagen vid poolen och gick ner på stranden efter lunch. Mae Nam Beach är väldigt lång och när man kommer fram så är där i stort sett inte en människa. Det låg ett par i solstolar 100 meter bort. Några som jobbade plockade lite i en restaurang men annars är det helt tomt!

Vädret de senaste dagarna har varit helt toppen. Nästan 35 grader varmt, blå himmel och inget regn. Det har så klart resulterat i att vi alla är lite solbrända här och där så dagens vita moln som täcker himlen kommer passande.

Nu är det dags att väcka familjen så att vi kan bege oss till frukosten!

3 kommentarer:

 1. Vad härligt det ser ut! Liiite avundsjuk är jag allt! Men nåja, jag får ge mig till tåls.... Turkiet 2 veckor den 21 juli, sedan så klart Thailand i november.... Läääääängtar så när jag ser era fina bilder! Vi ses på er "fest" i augusti ;) Många kramar från Tomteborna.

  SvaraRadera
 2. Kom precis hem från en ganska bra dag på stranden "ängbybadet" när jag såg era bilder.... Nåja jag slipper vada i bitterhetsträsket, min SEMESTER har just börjat! ÅH vad jag har längtat. På tisdag åker vi ett par dagar till Norrtälje, det ska nämligen fortsätta vara fint väder här hemma. Max sa- Kan Ellen ringa när hon kommer hem? så att vi kan leka? Du förstår det är lite tomt utan henne. Om jag förstår?? Absolut, min son! Fam Martedal

  SvaraRadera
 3. Eh... Hej igen!
  Max ville berätta en sak för Ellen.
  - Vet du Ellen, jag har åkt Vattenrutschkana idag, Ensam!!! Felix ville inte följa med. Och sen undrar jag om du har det varmt och skönt och roligt? Max

  SvaraRadera