måndag 24 juni 2013

På plats....

Äntligen är vi på plats vid varmare breddgrader - Chaweng på Koh Samui är vårt första stopp, hotellet heter Chaweng Beach Cove Resort. Resan hit gick hur bra som helst. Vi blir alltid lika glatt förvånade när allt bara stämmer - väskorna kommer dit de ska, inga problem med papper eller annat vid flygplatserna (vis av erfarenhet att namn kan vara fel...) och hotellbokningen via vår favoritbokningssajt booking.com har fungerat tipp topp.
 
Här händer inte mycket annat än att vi försöker anpassa vår Sverige-bleka kroppar till den thailändska solen. Det går väldigt bra eftersom att vädret bjuder på sol och moln. Barnen är helst i poolen och plaskar runt medan vi "storingar" är vid poolen och läser - jag i en riktig pocket med papperssidor att bläddra i, Björn har en e-boksläsare.
 
Vi bor på en väldigt fin del av stranden, skulle nog tippa på en av de allra finaste på hela Koh  Samui. Vattnet är sådär varmt och skönt, men också lite förrädiskt. Ellen hade lite otur vid första simturen och råkade ut för något brännande och oskönt på armen. Måste ha varit en liten manet som var framme..... Med lite medhavd aloe-vera-gel försvann brännmärket innan kvällens slut - skönt!

Den som vill läsa om vårt tidigare besök på Koh Samui kan göra det här.

//Jessica

Chaweng Beach

Poolen på Chaweng Cove Beach Resort
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar