lördag 24 juli 2010

En sjuk vecka…

Oj, oj, oj som jag såg fram emot sex avslutningsdagar på Lamai, Koh Samui. Ta igen en veckas badande då jag lytt under badförbud pga mitt lilla skärsår på armen, steka lite i den sköna solen och bli mer än enbart ljusrosa innan jag når svensk mark igen (ja, jag hade liksom inte lyckats bli mer än rosa med vissa beiga inslag) och njuta av lyxen som bjuds på Lamai Wanta där vi bott tidigare.

Allt började toppen tills jag inte längre lyckades förneka att jag mådde pyton. Ont i kroppen från topp till tå, hög feber, trasslig mage och en hals som inte var av denna värld. Halsfluss!!!! Faktum är att jag inte blev helt förvånad. Har känt mig lite smådålig av och till sedan vi reste hemifrån. Men jag trodde inget skulle bryta ut. Hur kunde jag tro det egentligen, jag är ju en sådan vekling!!! Men, få människor har ett lika välfyllt hemma-apotek som jag så såklart hade jag packat ner Kåvepenin. Underbara Cissi hade sänt med ett gudabenådat medel som håller magen i trim. Tusen tack!!! Så, sista veckan låg jag till största delen nedbäddat i ett mörkt och alldeles för kallt rum. Proppad med alvedon orkade jag mig upp ibland och blev lotsad av mina underbara barn och Björn till frukost, middag eller till nåt annat litet äventyr som en glassbar till exempel.

Min ljusrosa färg lyckades faktiskt ändras till en ny. Inte brun som jag egentligen önskat utan mer till en grönskiftande nyans. Men ryktet säger ju att vädret i Sverige är fint, så än är det inte försent för lite fler fräknar och brunfärg. Ska bara bli frisk först!

2 kommentarer:

 1. Stackars dej min älskade lilla syster. Saknar dej så. Hoppas du blir frisk snart o får njuta de sista dagarna. Love to you all. Ann.

  SvaraRadera
 2. Hej, vi är en familj på fyra personer med två pojkar på 1 och 3 år som skall åka iväg till Thailand i jan-feb. Jag har varit i kontakt med sportgarden resort på Koh Tao och men känner mig lite osäker på om det kanske ligger lite för otillgängligt. Surfade runt lite och hittade då er blogg. Ni verkar ha haft det underbart! Nu undrar jag om jag får vara lite fräck och ställa några frågor?

  1. Skulle ni rekommendera sportgarden (till oss som småbarnsfamilj) eller hade ni hellre tagit något annat alternativ om ni hade fått välja?
  2. Vilken av öarna tyckte ni var bäst? Vilken ö hade ni helst åkt tillbaka till?

  Med vänliga hälsningar
  Camilla

  (cajo13@telia.com)

  SvaraRadera