onsdag 22 juni 2011

Body boarding

Nu är vi på plats på första stället, Villa Coco i Seminyak. Vi har en fantastisk garden view villa, ett eget hus med en egen trädgård. Vardagsrum och kök är på nedre plan och är helt öppet mot trädgården. En trappa upp ligger sovrummet. Det här stället passar oss helt perfekt. Poolen är ganska liten och kall men det är ett skönt ställa att relaxa på efter en dag på stranden.






Dagen började med att vi blev väckta av telefonen från receptionen. De ville komma in och servera vår frukost som bestod av pannkakor, fruktsallad och rostade smörgåsar med kokt ägg. Till det bjöds det på färskpressad juice. Efter lite planerande och funderande över veckorna som kommer tog vi en promenad till stranden och hyrde ett par solstolar. Där spenderade vi resten av dagen med paus för lunch på ett ställe i närheten. Vattnet i havet är inte lika varmt som vi hoppats på, Jessica saknar massageställen direkt på stranden och jag önskar det fanns mer fik eller restauranger direkt på stranden. Men, vi är ju bara inne på första dagen och har mycket kvar att se och upptäcka. Det kanske är annorlunda på de andra stränderna vi ska till.

Vågorna här är väldigt stora jämfört med vad vi är vana från tidigare resor. En bit ut där vågorna bryter är de säkert tre meter höga. Längre in blir vågorna lägre men det passar perfekt för body boarding! Idag hyrde jag och tjejerna en body board och började träna surfing. Riktigt kul att ligga och vänta på den rätta vågen som sedan tar en hela vägen in till stranden. Det kommer att bli fler dagar med olika typer av brädor!





Just nu ligger vi vid poolen. Barnen badar medan jag och Jessica planerar. Ön Gili Trawangan har dykt upp som ett alternativ mot slutet av resan så vi får se om det blir av…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar